ÚJABB NYERTES PER!


A helyzet egyre biztatóbb, íme, egy első fokon megnyert per, melyből alább látható részlet.

 

A Szuper és Társai Ügyvédi Iroda által képviselt felperes végrehajtás megszüntetése iránti perében az adós számára hihetetlenül kedvező döntés született.

Az adósnak a végrehajtási eljárás során a jövedelme már letiltás alatt volt, és ingatlana elvesztéséhez is igen közel állt, ugyanis pernyertessége hiányában a végrehajtási eljárás nagyon rövid időn belül a jelzáloggal terhelt ingatlana elárverezésével zárult volna. Pernyertességével azonban a szerződés érvénytelenségét mondták ki, egy érvénytelen szerződés kötelezettséget nem keletkeztethet, ezért szüntették meg a végrehajtási eljárást is.

 

A 2018. őszi és 2019 tavaszi Európai Uniós Bírósági határozatok, és kúriai állásfoglalások után megindított peres eljárásokban már folyamatosan érkeznek az adósokra kedvező ítéletek, amik nem túlzás állítani, hogy egzisztenciákat és életeket menthetnek meg. Vannak esetek, ahol ügyvédi közreműködéssel lehet egyezségeket kötni a pénzintézetekkel, de nagyon sok esetben csak a peres eljárás segíthet csak a bajba jutottakon. Szóval senki sem adja fel a reményt, minden bajba jutott keressen devizahiteles ügyekre szakosodott ügyvédet, mert megfelelő képviselettel komoly eredmények érhetőek el amint az látható, és a deviza peres eljárásoknál kötelező az ügyvédi képviselet.  

 

Lépni kell, mert magától senkinek sem fog megoldódni a problémája, mert csak azt a pert lehet megnyerni, amit megindítunk.